Rubrik ja

Kommer inte på nån just nu så de får va.

Johan ringde nyss. Snacka me han i säkert en timme. Han blev liksom alla andra förvånad över vad som hänt. Men ja fick förklara hur de låg till o han sa inte så mkt mer om de sen.

Han ska in i familjerätt nu o försöka få ensam vårdnad om sin son. Tycker ja han gör rätt i. Men fy fan va dyrt de måste vara. Pappa betalar, snäll pappa dedär.

Tack o lov ja inte har dom problemen också. Fast de hade aldrig blivit sånna problem. Helt övertygad om att hon hade blivit en helt perfekt mor. O ja hade jävlar i de inte släppt taget då. Hade velat ha mitt barn hos mig så mkt ja bara kunde, alltså rättvist fördelat på bägge päron. Men nu blev de inte så heller. Rätt bra faktiskt. På plats nummer ett i min värld ligger familj. Ja vill ha fru barn villa vovve, allt de där. Trodde ja hade mitt på de torra. Kommer ihåg en gång hon sa de, att vi hade vårt på de torra. Tydligen inte. Blev så jävla besviken för ja ville verkligen att vi skulle ha vårt på de torra. Se våra barn växa upp ihop med allt va de innebär. Nu får de vänta.

På andra plats kommer min vovve. Ja vill ha en sån så fruktansvärt gärna. Längtar mer o mer efter en vovve. Inte nån amstaff eller något sånt. Vill ha en Rottweiler, dobberman, rodesian ridgeback, schäfer eller pyrenéer. Något åt de hållet iallfall. Måste vara renrasig vovve. Vill ha de ansvaret som följer med. Vill kunna träna vovve o hålla på me honom. Jo ja tror nog ja vill ha en hane. Blir ofta lite större än tikarna.

Men de e o kommer förbli en dröm ett tag till.
Ska ja läsa till hösten kommer ja inte ha råd eller tid me en sån. Nu har ja råd men inte plats riktigt.
Bor man på 37 kvadrat me två katter o snejken så bir de inte så mkt plats kvar. Så var de nån som sa att de inte var något problem att man hade lite plats, de innebar bara att man fick gå ut me hunden oftare.

Fast ja håller inte med om de där. Inte bara hunden de handlar om när de kommer till plats. Ja ska me få plats, katterna måste få plats o de rastas ju inte. Nog för att vi försökte de där me att gå ut me kisarna. Alinea vägrade, var nog den värsta upplevelsen i hennes liv så var de o komma ut. Kaiser va inte heller så sugen på att gå ut. Fick lyfta ut honom. Balkongen verkar räcka, o ibland trapphuset. Nån gång har de smitit in till grannen vilket min granne bara har roligt åt.

Ja gjorde inte så mkt idag heller. Gick till affären o handlade, lagade mat. Testade riskokaren ja fick o den fungerade bra. Blev rissotto, gott som tusan. Fortfarande mätt.
Dock törstig, ska nog gå o dricka lite tror jag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0